New project … time to start !

Al een tijdje zijn we met enkele sportieve vrienden aan het brainstormen over een project rond bewegen. Niet gewoon bewegen, maar bewegen met een andere dimensie, bewegen met en voor een speciaal doel. We beseffen soms niet hoe goed we het hebben. We willen gaan zwemmen, fietsen, joggen, boksen, … noem maar op , en we pakken ons bij elkaar en weg zijn wij. Allemaal vanzelfsprekend, toch ? Neen ! Toch niet voor iedereen ! Maar iedereen kan bewegen , alleen is er de juiste ondersteuning nodig ! Wel deze ondersteuning willen we met ons project bieden. Ons project wil alle grenzen, die een belemmering vormen om te bewegen, om te sporten, afbreken !

Onze slogan vanaf nu : Geen grenzen, beweeg !

We hebben ons vrijwilligersproject specifiek gericht naar mensen met jongdementie.

De plannen zijn er, maar waar alles ons naartoe zal leiden dat zal steeds een verrassing zijn. Maar, wij buddy’s, zullen er zijn voor elk van hen die graag wil sporten of bewegen. We zullen er zijn voor elkaar. We zijn er klaar voor … dus vanaf nu : volg ons op de voet en steun ons !

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *